Kunder sier

Vi booket Jens Pikenes til vårt 50-årslag og fikk et forrykende show i retur. Mannen Som Aldri Sover Alene tok damene med storm – med sang og humor. Det var sårt og vakkert, rått og dampende, proft og personlig. Vi anbefaler å ta en prat med Jens ved neste store anledning. Dette kan fort bli en tradisjon for oss!

Kari Tandberg og Kristin Hjerje Strømme

 

Hei Kjetil, takk for et helt glimrende innlegg i dag. Akkurat som jeg hadde håpet på forhånd!

Tommy Torjesen, konferanseansvarlig, ANFO – Annonsørforeningen – etter foredraget “Fra kjøpefest til forbruksskam?” på Retail Innovation 2019

 

Hjertelig takk for suverent utført arbeide i går! Du burde nesten vært der etterpå og hørt tilbakemeldingene, makan til skryt og superlativer… En gedigen suksess på alle målbare parametre!

Stein Nordvik, privat kunde etter opptreden av Jens Pikenes på 50-årslag.

 

Takk for engasjerende innlegg og god oppfølgende diskusjon om valget, partidebatten og hans rolle i samfunnsdebatten. Du er en dyktig formidler.

Aase Seglem Larsen, Kunnskapsformidlerne/Scenariogruppen.

 

Hei og takk for en flott opptreden du hadde i går for oss på Grefsenkollen. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger, latter og humring og det måtte jeg bare bringe videre til deg!

Wenche Brynhildsen, rådgiver, NAV Arbeidslivssenter Oslo.

 

Hei Kjetil! Mange positive tilbakemeldinger på foredraget ditt. «Interessant, tankevekkende, befriende ærlig og med brodd», er ord som ble brukt.

Astrid Driva Rødsand, direktør Arbeidsgivernes Arbeidsgiverforening.

 

Det ble jo knall stemning, og kunden er kjempefornøyd med din opptreden. Veldig gøy!

Katarina Espolin-Kahrs, Senior Event Manager hos eventbyrået Off Piste. Og kunden sier:

 

Kjære Kjetil /Jens. Tusen takk for at du var så sporty og stilte på kort varsel for å underholde oss og våre gjester. Jens Pikenes var gjennomført superelegant og ytterst charmerende (…) Takk for at du til de grader bidro til å løfte stemningen.

Takk for innsatsen! Fikk mange gode tilbakemeldinger på innsatsen din, og tror at det spesielt var komboen av Rolness og Pikenes som virket bra. Jeg vet av egne erfaringer hvor lett det er å snakke akademisk over hodet til folk, så når man runder av med en svært underholdende session der man tør å være frekk på en sjarmerende måte, understreker det budskapet ytterligere!

Reidar Holtedahl, merkesjef Citroën Norge.

 

Takk for at dere bidro så bra til å gjøre dette til en skikkelig fest for oss. Jens Pikenes og Penthouse Playboys begeistret deltakerne med fengende rytmer og glimt i øyet!

Ellen Graham, kurs- og forlagssjef, Den norske Revisorforening.

 

Takk for strålende innsats. Du bidro i høyeste grad til at MAD ble en suksess, i alle fall med tanke på tilbakemeldingene jeg fikk i løpet av kvelden.

Ole Morten Andersen, markedsanalysesjef RiksTV (MAD er Markedsanalysens Dag. Foredraget var “Løgner, fordømte løgner og feministisk statistikk – hvordan skape en kjønnsdelt virkelighet ved hjelp av tall og media”)

 

Tusen takk for et flott foredrag. Fått mange hyggelige tilbakemeldinger om underholdningen på vår konferanse.

Gro Elisabeth Sukken, Markedsteamet SAS / NAV Sandefjord (Foredraget var “Og nå som vi hadde det så koselig…!”)

 

Jeg må si det er utrolig gøy å være konsernsjef i DNB. Jeg jobber med mange flinke folk, og får møte mange ulike og spennende mennesker – senest i går ettermiddag fikk jeg være med Jens Pikenes og danse julen inn med 500 DNBere i Bjørvika. Da er det moro å være DNB-sjef!

Rune Bjerke, konsernsjef i DNB (på sin egen blogg).

 

Tusen takk for super opptreden! Vi koste oss veldig med dine slagere og fantastiske humor. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra ulike hold på huset, og alle syntes at dette var veldig underholdende. Håper vi kan få lov til å komme tilbake til deg ved en senere anledning også.

Merete Williams Berge, HR-sjef, advokatfirmaet BA-HR

 

På arbeidsgiverforeningen Spekters 20-års konferanse holdt Kjetil Rolness et engasjert og tankevekkende innlegg der han med humoristisk skråblikk snakket om forventninger, velstand og kos. Med en akademisk tilnærming og blikk for endringer i samfunnet, blandet med en stor dose humor ble det et kåseri til ettertanke og refleksjon for meget fornøyde konferansedeltakere.

Tore Eugen Kvalheim, direktør i Spekter

 

Kjetil knyttet konferansen godt sammen, var godt forberedt og hadde en fin humoristisk snert. Om kvelden tok det helt av da han kom som Jens Pikenes og fikk alle damene i salen til å komme opp på scenen. Vi gir ham våre beste anbefalinger.

Anette Willumsen, adm. dir. i Lindorff

 

Jens Pikenes var kveldens overraskelse på vårt Alumni-treff i det nye Deloittehuset. Det ble stor suksess, både for kvinnene som fikk særskilt oppvartning og oppmerksomhet,og for mennene som fikk noen tips, akkurat innenfor grensen. Jens skapte virkelig en glad stemning hos oss.

Aase Aamdal Lundgaard, daglig leder i Deloitte 

 

Kjetil Rolness gjorde stor suksess under ABBs årlige lederkonferansen, både som foredragsholder, med et skråblikk på nordmenns forhold til kos, og som Jens Pikenes under middagen, hvor han sjarmerte både mannlige og kvinnelige kolleger! Denne pakkeløsningen kan anbefales!

Helene Gunther Merg, informasjonsdirektør i ABB

 

SpareBank 1 Buskerud-Vestfold har årlige samlinger med alle ansatte og med foredraget til sosiolog Kjetil Rolness (“Og nå som vi hadde det så koselig…”), ble den faglige delen av samlingen avsluttet med en rekke interessante, overraskende og humoristiske poeng. Fagpersonen blir nesten enda mer spennende når vi også fikk oppleve Rolness som Jens Pikenes på nært hold. Entertaineren gjorde festmiddagen uforglemmelig og hans spontanitet og humør smittet over på alle ansatte og toppet festen!

Camilla Skjelberg Wold, markedsansvarlig i Sparebank1, BV.

 

Kjetil Rolness er veldig hyggelig og profesjonell å jobbe sammen med, og har en veldig bra humor. Guds gave til kvinnen, Jens Pikenes tok salen med storm under middagen for våre kunder. Han var passe frekk, og både gammel som ung koste seg. Til og med gutta lo godt når han håndterte jentene. Dagen etter kom sosiologen på banen. Vår oppfatning av hva som er kos i hjemmet og hvordan vi tar vare på hjemmet vårt traff vårt publikum veldig godt. Gjenkjennelsen var stor. Bare positive tilbakemeldinger om både Jens og Kjetil.

Pål Sjetne, daglig leder i Boligbyggelaget Usbl Lillehammer

 

Vi i bydel Sagene var veldig fornøyde med den måten du beskrev en stor del av befolkningen i bydelen. Poengene og eksemplene var og er gjenkjennbare for oss. Vi som satt i salen møtte også oss selv i beskrivelsene dine. Og det er viktig at vi kan se oss selv når vi står i møte med brukere av våre tjenester. Vi må reflektere mer over hvordan vi møter befolkningen i tjenestene våre, erkjennelsen av det er blitt mye klarere etter ditt foredrag.

Lene Låge Sivertsen,
 Bydel Sagene, Oslo kommune

 

Og takk for vel gjennomført! Det ble en fet fest altså! Til tross for at vi ikke fikk testet i forkant syns jeg programmet fløt bra, og vi har fått mye fin respons. Du gjorde en kjempejobb, og folk likte kåseriet.

Grim Evensen, daglig leder i reklame- og designbyrået Bonanza (tidl. Formtor)

 

Flott, takk! Tilbakemeldingene har vært strålende, publikum koste seg ihjel og synes showet og stemningen var fantastisk! UKEstyret og jeg selv er superformøyde, så det har du også all grunn til å være! 🙂

Marius Heiberg, gruppeleder UKEN14, Norges Handelshøyskoles Forening

 

Jens Pikenes flørtet vilt og uhemmet med 260 medarbeidere på Kirkens Bymisjon Oslo’s personalseminar, og vi lot oss sjarmere og forføre. Pikenes fikk endelig kvinnene i misjonen til å føle seg som kvinner, mens bymisjonærene av det sterke kjønn storøyde og med åpen munn ble vitne til hva som faktisk må til for å åpne portene inn til kvinnens hjerte og barm. Med sin hengivne musikalitet og sitt enkle budskap, bygger han broer og åpner hjerter – det liker vi – Pikenes er alltid velkommen tilbake i bymisjonen.

Gudmund Fosse, Kirkens Bymisjon

 

Jens P fikk pikehjertene våre til å bruse. Denne sensommerkvelden på Bygdøy vil vi aldri glemme. Vi hadde hatt natursti på jobben og hadde på oss langt røffere sko enn vi normalt går med. Neste gang lover vi å ta dansesko på. Du leverte varene til meg og alle de andre damene i Burson-Marsteller. Vi gleder oss til gjensynet med deg på julekonserten!

Gerd Nystrøm, Burson-Marsteller

One Reply to “Kunder sier”

  1. Hei!

    Jeg var til stede på møtet i Studentersamfunnet på fredag der du intervjuet Terje Tvedt.
    Dessverre var jeg feilinformert om om begynner-tidspunktet. Jeg fikk derfor med meg bare siste halvparten av møtet. Det jeg hørte fant jeg svært interessant. Er derfor lei meg for at jeg mistet den første delen. I ettertid er jeg blitt fortalt at det skulle lages en podcast fra møtet.
    Er denne tilgjengelig nå, i tilfelle hvor?
    Jeg holder selv foredrag om religiøs fundamentalisme og Islams rolle i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *